15.11.08

sEsI wArm Up

Assalamualaikum w.b.t. Salam sejahtera,

Oohoi,
Dah lama giler rasanya aku tak updet. Sampaikan ada yang menyampah dengan blog aku neh [mungkinlah]. Aku sendiri pun macam tertanya2, apsal la yang aku malas sangat nak updet? Er..bukan malas, tapi ntahlah. Mungkin sebab tengah2 angin monsun timur laut baek punya bertiup kencang, tiba2 buat u-turn ke barat daya. Tu pasal la kot. Err..

Apapun, aku dah kembali. Cuma lokasinya tak sama. Berubah 360°. Tapi tak kisahlah kan. Mana2 pun sama. Kan..kan..kan. Er..lagi satu aku pun tak pasti naratif penceritaan aku masih sama ataupun turut berubah. Sebab semuanya bergantung kepada daya imaginatif aku tatkala aku ingin berkongsi cerita. Apapun, bahasa tetaplah sama. Takkan aku nak taip tulisan sanskrit plak kan. Er..satu lagi, walaupun wallpaper kat dinding rumah aku berubah tapi alamat rumah aku tetap sama. 'Nombor rumah' dan 'poskod' masih tidak berubah. So, kalau ada masa dan masih ingat kat aku, jemput2lah masuk. Nak hantar 'kad' ke 'surat' ker pun tadak hal. He he he...

Oklah, buat permulaan ni sket2 la dulu warm upnyer kan. Karang tergeliat plak urat2 jari neh. Apapun, kepada sahabat handai yang mengambil berat pasal 'rumah' aku neh, jutaan terima kasih diucapkan. Korang memang prihatinlah. Orait, taking care!




kaLam DalaM Hati

Ekceli, kalo diikutkan dari 2 minggu lepas aku nak updet. Tp memandangkan aku sendiri cari pasal membuatkan blog ini halimunan, sampai aku sendiri kehilangan formula nak kembalikannya ke fizikal yang nyata. Tp mungkin sebab malam ni aku betul2 rajin nak mengodek cik Tenet neh, maka berjaya juga blog ini dijelmakan kembali. Magik kan?

15 comments:

Mr PenyuBiru said...

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

mudin001 said...

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

tambahan pula, layout barunya memang cantik, cool, sejuk mata memandang.

terutamanya 'image header' kat atas tu. aku suka. erk... buatkan untuk blog aku satu?

:D

akirasuri said...

:)

DeeN said...

PeNyU;
Wah, pantas sekali. Trima kaseh. Mungkin ada benarnya. Hehe.

ToK;
Sangat2 terima kaseh.
Boleh saja. Bagitau jer, apa konsepnyer. Hehe.

aTie;
;]

mudin001 said...

hah... kamu masuk blog aku, kau cubalah buat yang lebih cantik dari yang terpampang kat atas blog aku tu. janji saiz sama, color masuk!

Pa'chik said...

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

tambahan pula, layout barunya memang cantik, cool, sejuk mata memandang.

:D

:)

tuantanah said...

hey, welcome back! :)

zwitterion said...

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

tambahan pula, layout barunya memang cantik, cool, sejuk mata memandang.

:D

:)

Salam Deen..:)

kakLuna said...

lawa la header hang

DeeN said...

Tok;
Halamak..
Xpa2, aku cuba
Tp mungkin agak lambat, sebab aku akan berada di luar kawasan
Hehe..

Pa'chik;
Haha
Ayat kopipes jugak
Hmm.. Takpa, janji maksud sampai
Hehe ..Trima kaseyy.

Cik Tanah;
Yes,
Thank u so much.

Zwitt;
Masih kopipes,
Tapi terima maksudnya. Trimas.
Salam Zwitt ;]

Kak Luna;
Isk,
Ye ker. Buleh la tahan tuh. Gatal2 tangan buat, trimas Kak Luna. ;]

ad3ck said...

ala ala fresh start la neh? poyo tollah ko. ku menanti post seterusnya ehehehehe.

Mak Su said...

wah.... dah start blogging balik dah? wah....
waahhhh
waaahhhhh
(terkesima)

achik said...

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

tambahan pula, layout barunya memang cantik, cool, sejuk mata memandang.

cun bangattttttttttttttttt!!!! ni yg rasa nak mintak tolong renovate nih.. ekekeke.. ;p

KAMATO said...

bangun dan jangan tidur lagi....he he

izinni said...

aku jarang kopipes .. tapi kali ni nak kopipes sama .. hehehe .. yang penting maksudnya sampai kan kan kan

selamat kembali!

tukar layout baru adalah satu permulaan yg baik .

tambahan pula, layout barunya memang cantik, cool, sejuk mata memandang.