18.7.16

JULAI 2011 KE JULAI 2016

Assalamualaikum wbt...

Tiba-tiba terlupa macamana nak tulis entry baru. Nampak sangat dah lama tak jejak ke sini. Bukan terlupa, tapi tak ada kesempatan (Baca: Malas). Banyak perubahan dah berlaku. Dari tahun Julai 2011 hinggalah menjejak kembali bulan Julai 2016. Rakan-rakan blogger pun dah lama menyepi kecuali yang mana di 'add' dalam fesbuk. Tiba-tiba rasa rindu pada saat-saat aktif berblog. Harap-harap walaupun dah beranak 3, mood rajin berblog dapat dijana kembali (mampukah?). 


PASKAL is back! Well . . . *Ahak*

PASKAL said:
Semalam itu kenangan, hari ini kenyataan, esok mungkin harapan!

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

zwitterion said...

Uikk dah beranak 3..rindu kamu jugak..

Kamsia said...

Sekarang sudah 2017, bagaimana sudah kisahnya? Apa masih malas? hehe