13.9.09

DaN SeBeNaRNYa..!

Salam untuk semua!

Pergh! Rasanya cam dah lama giler aku 'menghilangkan diri' (er... korang ada carik aku tak?). Akhirnya dapat gak aku round - round kat sini. Ni semua cpu cap ayam aku la neh. Asyik meragam tak kena masa. Last2 poket aku gak yang terkopak... koyak rabak!

Maaf sangat2 tak dan nak buat perutusan time 1 Ramadhan ari tu. Mujur 1 Syawal sipi2 lagi menjengah. Insya Allah sempat kut aku karang perutusan. Keskeskes! Dan pada kengkawan yg sudi menghantar kad perutusan raya, Alhamdulillah... sangat2 sukacita aku terima dan membacanya sampai naik lunyai kad tu, aku asyik buka tutup. Kad raya Kak Luna adalah yang pertama aku terima. Memang bestlah! Hehehe...! Terima kasih daun keladi yer!

Okeh, aku mintak diri dulu. Rumah aku skang dalam proses 'pembaikpulihan', so hidup aku sekeluarga terlalu kelam kabut sebab asyik 'berpindah randah' ke sana sini. Bukak posa pon rasa cam pelarian perang jer. Alhamdulillah, sket lagi nak sudah. Harap2 nanti raya sempat kot rumah tu siap dan bercat. Kalo tak, memang kompom aku kunci pintu, pastu beraya kat umah Pak Teh aku kat sebelah. Hahaha! Baek, selamat menjalani ibadah puasa dan semoga korang semua diberkatiNYA sokmo!!





KaLaM DaLaM KeLaM

Rumah kecil tiang seribu, rumah besar tiang satu. Kalo takmau puasa dan solat setiap waktu, baek korang kena ikat macam hantu!
Keskeskes!

6 comments:

khairyn said...

Salam Nur

Lepas ni jadi rumah batu la ek?
Eid Mubarak!

p/s - tengah tunggu waktu subuh ni.. warghhhhh ngantuknyer!

Mak Su said...

rumah tiang seribu sangat unik :)

maksu tak mo jadi hantu :(

ad3ck said...

yea! ku pong da dapat kad raya pertama eheheeh. hang ar takmo bagi kat ku ;p.

13may said...

Dam dam dum...bunyi mercun

Selamat hari raya :)

achik said...

tgh gigih cat rumah la ni ek? raya rumah 'baru' la ek.. :D

zino said...

dah siap ke rumah baru dia tu....selamat hari raya..