7.4.09

SeSeKaLi TeRiNGaT WaKTu DaLaM HiBeRNaSi

Assalamualaikum w.b.t

Ini adalah curian masa kali ke dua dalam tempoh bertapa. Kembalinya aku kali ini adalah untuk sesuatu. Walopun beliau bukanlah seorang seniman mahupun angkasawan apatah lagi negarawan, tetapi apalah salahnya sekali sekala di war-warkan pada donia sempena hari berbahagia beliau. Maka dengan ini aku dengan berbesar hati ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN pada hari ini. Semoga panjang umur, murah rezki, dilimpahi rahmat dan dianugerahi zauj yang soleh. Maap ler sebab takde tag yg buleh aku dedikasikan. Dah pueh aku cari kot2 ada ko penah tag aku, tp sukacitanya tak berjumpa. Makanya, itu saja ucapannya deh! :B
.
pssst: Bagi sesape yg menyambut besdaynya dari 7 April 2009 membawa kepada 31 Disember 2009 - selamat hari lahirlah utk korang. Semoga panjang umo murah rezki berbahagia hendaknya. Walopun
cliché sekali ucapannya, tp aku ikhlas ucap kat korang semue. Sayonara!

Hapdet ekspress!
Psst: Setelah diteliti, baru aku sedar yang aku tak letak nama tuan punya tarikh lahir. Makanya dengan ini ekhem..ekhem.. tuan empunya birth date itu adalah Bala aka Achik.. ekeekee.. jangan marah ar Achik... :)

Oh ya! Hepi belated birthday to Dayah! Minta maap ler aku lupa nak wish kat ko on time! Semoga panjang umur, murah rezki, dan selamat hendaknya!

.
KaLaM DaLaM HaTi

Malas nak wat entri baru, makanya aku menambahbaik entri yang sedia ada. Maap yer semua. Nanti kalo senggang dan rajin aku buat entri seterusnya. Banyak yg nak dimerapukatakan neh. Cuma tunggu timing yang tepat jer. Hahahaha!! Take care semua!!

Selamat untuk D.S. Najib Tun Razak di atas perlantikan beliau sebagai PieM Malaya yang ke 6. Hmm.. pejam celik, pejam celik, ropenya dah 6 orang PieM aku. Haih...!

- auto publish -

15 comments:

Ma_sUyinFiqah said...

apasal ko ni? Nak berenti menulis ker? Uwaaa...tak mau ler macam tu..kita blum berjumpa.

achik aka bala said...

beliau bukan angkasawan, negarawan dah tak penah kena sawan tapi beliau adalah blogawan.. ekeke..

tengkiu beb.. :D

kuIna Jentayutiara said...

g bertapa kat puncak bukit mana?

Pa'chik said...

lama betul ko nak coti weh... siku ataih da'i kang...

Mak Su said...

hepi besday juga diucapkan

hayad said...

fuiyooo!
wish awal2, mcm akan tak updet lama je blog neh,hehehe

kingbinjai said...

ya semoga panjang umur dan murah rejeki

13may said...

hoh?

sat ada sat hilang

blackpurple @ jowopinter said...

Selamat tambah setahun lagi umur kamu. Yang ke 37 kan? Hahaha.

Eh! Najib dah naik jadi PM ek. Tak tau pulak. Hahaha!

Mr PenyuBiru said...

laa.. hepi belated besday utk kamu. semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur.

Sastri said...

sapa nyer besday ni? deen nye ke? selamat hari lahir yang ke... semoga panjang umur dan murah rezeki... :)

joegrimjow said...

bnyak btol besday bulan 4
ish2

hayad said...

thanx for the wish! :)

cerebrator said...

semoga apa yang kau sedang/akan ceburi dalam hidup menjadi satu pengalaman yang baik!

Mak Su said...

besday deen bila plaks ek?